Hur det fungerar

RJ Glasåterställning grundades med målet att erbjuda en billig och hållbar lösning för att effektivt återställa skrapat och skadat glas. Genom använda oss av en slipteknik baserat på ett trestegssystem, kan våra tekniker avlägsna repor från alla glastyper, vilket återställer både tydligheten och glasets hållfasthet.

Du kan känna dig trygg med den kunskap och förstklassiga jobb som våra   hantverkare gör med hjälp av det unika reparationssystemet.

Sparar tid och pengar:

Skrapat glas finns att se överallt. Gå ner huvudgatan i någon stad, och chansen är stor att du kommer se mer än bara en handfull mängd av repade fönster. Titta på fönstren i ditt hem, och det finns en bra chans att flera av dina rutor har repor eller fläckar. Varför väljer så många att leva med skadat glas? Här kan en RJ Glas tekniker hjälpa till. Vanligtvis återställer vi dina rutor snabbare än din lokala glasaffär kan beställa ersättningsglas. Om du är redo att spara tid och pengar. Check out free pokies aristocrat.

Så vart du än är i Norden, ring oss först på +46 707 49 40 84, och vi skickar antingen vårt eget team för att ta hand om din reparation, eller utser ett av våra ackrediterade partnerföretag. Klicka för att hitta en tekniker nära dig.